miercuri, 21 iunie 2017

Sarbatorim 15 ani de Dacia Plant

Stramosii nostri daci erau puternici si vanjosi ,iubeau muzica si cantau asa de frumos ,iar Mama Natura  era atat de fericita sa-i asculte  incat  ii rasplatea cu cele mai bogate roade ale sale.Dacii erau renumiti pentru remediile lor vindecatoare din plante ,aveau cate un remediu aproape pentru orice suferinta .

Dacii ne-au lasat o comoara nepretuita si ma bucur ca nu a fost pierduta in furtuna timpului,in 2002 niste tineri pasionati de plante au readus remediile vindecatoare ale dacilor intr-o maniera moderna ,astfel s-a nascut Dacia Plant ,o companie care stie ca natura este cheia sanatatii oamenilor .

Produsele Dacia Plant sunt 100% naturale ,fara coloranti ,conservanti sau alte otravuri, plantele folosite sunt din culturi bio .Planta  bio e la fel ca omul bun,mai atrage si ganganii ,dar ea le lasa fiindca trebuie sa traiasca si ele,iar planta care e stropita cu chimicale e omul rau ,frumoasa la exterior dar toxica in interior.





„Forta binefacatoare a plantelor” noul slogan Dacia Plant subliniaza interesul companiei pentru un stil de viata sanatos ,cat mai natural al omului modern si dorinta de a oferi acestuia produse naturale  si  eficiente .



In fabrica de la Bod-Brasov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante atent selecționate si pe extracte standardizate. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Ingerașul®, Sublima®, Specialistii Plantelor®, Citonat®, Pandemiq®, Bun de tot® şi Detoxicolon®.



In toti acesti ani Dacia Plant a creat produse inovative respectand cele mai inalte standarde ,pastrand insa  valorile cu care au pornit pe acest drum- sanatate naturala, traditie, armonie,  iubire fata de oameni,incredere in puterea plantelor medicinale -,transpunandu-le mereu intr-o viziune  noua in tandem cu schimbarile lumii moderne .



Dupa relansarea brandului  Dacia Plant in mai 2016 cu o noua identitate vizuala,in august 2016 au lansat ALFA -primul brand de suplimente destinat exclusiv barbatilor .Suplimentele naturale ALFA sunt 100% naturale si au retete originale bazate pe plante si extracte naturale cu efecte intense asupra organismului masculin.Acestea sunt recomandate pentru rezolvarea problemelor barbatului modern cauzate de stres, sedentarism si alimentatie dezechilibrata.




Produsele Dacia Plant sunt create dupa retete originale si sunt adaptate perfect modului modern de viata,aceste produse sunt Suplimente Alimentare,acestea nu vindeca orice,ci aduc un aport nutritional necesar functionarii corecte a organismului.Suplimentele ajuta la restabilirea echilibrului si ii redau organismului puterea si energia de a lupta cu "inamicii".



Daca aceste suplimente sunt din plante asta nu inseamna ca putem lua cu "pumnul" , fiindca si plantele au rolul lor ,poate pentru o anumita afectiune este contraindicata o anumita planta sau poate nu se poate amesteca cu o alta planta ,trebuie consultat un specialist pentru a va sfatui exact ce tip de supliment  este potrivit  si in ce cantitate.




Peste cateva zile pe 2 iulie sarbatorim 15 ani de Dacia Plant ,echipa ne-a pregatit multe surprize ,printre care si un Concert  Phoenix, un super spectacol live in Brasov .
Concertul  aniversar #15ani va avea loc pe 2 iulie 2017 incepand cu ora 19.00 ,in Piata Sfatului ,sunteti asteptati cu bucurie in suflet si bratele deschise.









Un comentariu: