marți, 10 iunie 2014

Am descoperit secretul dietei franceze-Testez Gratuit Biscuitii Dietetici Gerblé oferiti intr-o campanie BUZZStore.ro

M-am inscris in campania desfasurata de BUZZstore.ro impreuna cu Gerblé Expertul Dietetic  si am fost una din cei 100 de norocosi care au ocazia sa testeze aceste bunatati frantuzesti.Multumesc!


Am primit :



  • 1x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI MUESLI-FRUCTOZA, 290 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUTI SOIA SMOCHINE, 270 g
  • 1 x GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUITI TARATE OVAZ, 144 g
  • 1 x Gerblé EXPERT Dietetic BISCUITI premiera-SUSAN, 200g
  • 1 x Ghid de BUZZ
  • 6 x vouchere de discount 






Am gustat toate sortimentele , sunt delicioase,au un gust intens, parfumat,nu foarte dulce departe de gustul fad al biscuitilor dietetici pe care i-am mai gustat ,nu sunt tari ,am patit cu  niste biscuiti de la o firma care nu merita sa o mentionez ,erau atat de tari incat si un leu cred ca ramanea fara dinti,nu se inmuiau deloc ,nici in lapte sau apa...


In loc de zahar biscuitii Gerblé sunt indulciti cu fructoza care se regaseste in forma naturala in fructele dulci si miere.

Apreciez faptul ca sunt bogati in nutrienti,fibre ,vitaminele B1, B6, B9 ,E,PP ,B12 ,calciu,magneziu,fier s.a.

Dar sa va povestesc exact pe fiecare sortiment in parte :





 GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti Soia-Smochine 270g- Acestia sunt in topul preferintelor mele,simt semintele de la smochine cum imi rasfata papilele gustative si  biscutii au ceva din dulceata si aroma acestor minunate fructe .

Contin magneziu, vitaminele E, B1, B9, sursa de calciu, fier si vitaminele B5, B6 si PP, au cu -48% zaharuri comparativ cu media. 

Datorita continutului bogat in magneziu 2 biscuiti = 18% din DZR*


Sunt recomandati adolescentilor in crestere, femeilor insarcinate, persoanelor in varsta. A se evita in cazul celor cu insuficienta renala.


Ingrediente: faina de grau, zahar brun de trestie, fulgi de soia (10%), pasta de smochine (6%), ulei de palmier nehidrogenat, faina integrala de grau, ulei de rapita, germeni de grau (5%), fibre de cicoare: fructoligozaharide, fructoza, emulsifiant, lecitina de rapita, magneziu, calciu, arome naturale, praf de copt (bicarbonat de sodiu, difosfat disodic), sare de mare, amidon din grau, vitaminele B1, B6, B9, PP si E (lactoza), fier.




GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti Castane - In, 200g- Acestia ocupa locul 2 in topul preferintelor mele ,inca de la prima muscatura se simte aroma intensa de castane si dulceata mierii de albine.Un adevarat rasfat ce sa mai zic ,de acum sigur voi mai gusta bunatati cu,castane chiar imi place aroma.


Biscuitii cu miere si faina de castane contin Omega 3,vitamina B6 si B12.Au un continut redus de 
zahar -63% , de grasimi -56%( acizi grasi saturati)comparativ cu biscuitii obisnuit.Nu contin coloranti si conservanti, arome  sunt exclusiv naturale.


Ingrediente: faina de grau, miere 11%, perle de cereale (faina de orez, de ovaz, de grau si de secara, malai, lactoserum, sirop de malt de orz, sare), ulei de palmier nehidrogenat, seminte de in 5,5%, faina de castane 5,5%, ulei de rapita, zahar brun de trestie, arome naturale, fructoligozaharide, praf de copt (tartrat de potasiu, bicarbonat de sodiu si potasiu, carbonat de amoniu), sare de mare, emulsifiant: sucroesteri de acizi grasi, scortisoara pudra, proteinte de lapte, amidon de grau, vitaminele B6, B12.





GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti Muesli-Ovaz 290g - Ador musli de cand ma stiu si ma simt bine de fiecare data cand il consum ,iar acesti biscuiti se muleaza perfect  pe gusturile mele ,sunt satiosi si au o aroma dulceaga .

Biscuiti dietetici indulciti cu fructoza au un continut redus de zaharuri -52% comparativ cu biscuitii similari obisnuiti, fara grasimi hidrogenate, sunt  bogati in calciu si magneziu,  vitaminele B1, B6 si E.

Ingrediente: faina de grau, muesli 24,5% (fulgi de ovaz, fulgi de orz, stafide, alune), ulei de palmier nehidrogenat, fructoza 11,5%, germeni de grau 6,5%, extras de malt de orz, magneziu, calciu, agenti de crestere (tartrat de potasiu, carbonat acid de sodiu, carbonat de amoniu), sare de mare, proteine din lapte, amidon de grau, vitaminele B1, B6, E (lactoza).




GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti Miere - Susan, 200g - Eu si susanul avem o relatie de dragoste din copilarie ,ador aroma sa intensa ,ce mai mancam batoane din acelea de susan cu miere,yammy ,dar acum ma bucur ca am descoperit acesti biscuiti, care sunt extrem de hranitori si buni la gust.


Biscuitii sunt  bogati in fibre, cu  tarate de grau, cu - 42% zaharuri decat media.


Contin fructoligozaharide, magneziu 1 pachet de 5 biscuiti = 75% din DZR*

stimuleaza cresterea bifidobacteriilor in flora intestinala, regland tranzitul

Se recomanda sa consumati initial 1-2 biscuiti pe zi, crescand progresiv la 5 biscuiti, in paralel cu un aport crescut de lichide.


Ingrediente: faina integrala de grau 32%, faina de grau, zahar brun de trestie, fibre de cicoare: fructoligozaharide 6,5%, ulei palmier nehidrogenat, ulei de rapita, susan integral 5%, miere 5%, perle de cereale (faina de orez, ovaz, grau, secara, malai, lactoserum, sirop de malt de orz, sare), aroma naturala de vanilie, praf de copt (tartrat de potasiu, bicarbonat de sodiu si potasiu), sare de mare.




GERBLE EXPERT DIETETIC - Biscuiti cu tarate de ovaz, 144g- Acesti biscuiti mi-au depasit asteptarile legate de gust,chiar sunt buni, nu au nici o legatura cu biscuitii aceia inecaciosi pe care i-am mai gustat ,au o aroma delicata de vanilie ,mmm  e o combinatie perfecta .

 Sunt bogati in fibre,fiind un amestec perfect intre cereale si vanilie ,cu -61% zaharuri,-28% sare si  -84% grasimi saturate comparativ cu media.

3 biscuiti = 6% din DZR*(2 lingurite  de tarate)

 Fara coloranti, fara conservanti. Arome exclusiv naturale.
Faina netratata chimic in timpul stocarii.


Ingrediente: faina de grau, tarate de ovaz (35%), zahar brun de trestie, ulei de rapita, aroma naturala de vanilie, aroma naturala, proteine de mazare, praf de copt (carbonat acid de amoniu si de sodiu, difosfat disodic), emulsfiant: lecitina de soia, sare de mare, proteine din lapte, scortisoara. Fabricat intr-o unitate care utilizeaza ou, lupin, soia, nuci.


Acum ca ati descoperit si voi secretul frantuzoicelor,eu zic ca merita incercati sunt o gustare sanatoasa si delicioasa ,ii puteti comanda de pe site-ul www.nutrivita.ro

Pe mine deja ma tenteaza si alte bunatati Gerble cum ar fi :

http://nutrivita.ro/307-thickbox/gerble-batoane-sport-smochine-150g.jpg
ce sa fac nu pot rezista cand vad smochine :))



Daca doriti si voi sa participati la viitoarele campanii Buzzstore va puteti inscrie AICI !

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu